Zwembadbouw

AANLEG VAN ZWEMBADEN & TOTAALPROJECTEN

Aanleg van uw zwembad

De weg naar uw Riviera Pool

 

Uw eigen zwembad in de tuin. Samen met de baden van Riviera Pool helpen wij u graag deze droom te verwezenlijken. Onze gelijklopende visie op originaliteit, kwaliteit en service hebben ervoor gezorgd dat wij erkend verdeler zijn van Riviera Pool prefab zwembaden, monbloc zwembaden in epoxy-acrylaat, zwembaden voor het leven.

Deze Duitse fabrikant van mono-bloc zwembaden is reeds sinds 1970 zijn sporen aan het verdienen in de zwembadwereld.

Door open te staan voor de vragen van de klant, innoverend te werken met de meest kwaliteitsvolle materialen, maatwerk aan te bieden en service hoog in het vaandel te dragen, kunnen wij heden een gamma modellen voorstellen waarbij allicht ook het zwembad van uw dromen te vinden is.

Naast onze reeks prefab zwembaden, Style - Classic - D Line, is er ook een reeks mozaïekbaden M-Line en zwembaden op maat, de Individual reeks.

Tevens kunnen wij paneelbaden van Riviera Pool aanbieden, waardoor het zwembad opgebouwd wordt in epoxy panelen, en de afwerking kan gebeuren met een liner, mozaïek of Eco Finish.

Zo bouwen wij kleine zwembaden en grote zwembaden, werken af naar wens met rolluik, tegenstroom, massagebanken, ... en kunnen we ons concurrentieel opstellen tegen gemetste of betonnen zwembaden.

Onze zwembadfiltratie wordt steeds ruim opgevat en u krijgt steeds een chloorvrij alternatief voorgesteld.

Isolatie van het zwembad wordt altijd grondig aangebracht, tot wel 30 cm rondom, waardoor onze baden als het ware passief zwembaden worden. Zo wordt er sterk bespaard op de verwarming van het zwembad.

Riviera_pool
Rivierapool
Riviere_pool_donker_zwembad

Groenstudio Kris De Herdt - Riviera Pool Partner

 

Aanleg zwembaden en totaalprojecten met tuin

Wilsonstraat 96 - 2860 Sint-Katelijne-Waver

 

015/31 49 89 - info@groenstudio.be